Lukijat

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Kisa

Ajattelin tehdä kisan. Haastattelun ja rahat annan silloin kun tavataan ja rahat tietenkin kivi, sakset, paperi-pelillä.

1. 200 pk:ta ja haastattelu.
2. 150 pk:ta.
3. 100 pk:ta.

Siinä oli kisan sijat.
Ja nyt tulee kisan aihe. Aihe on sellainen että te keksitte Panfuun uuden paikan, uuden tehtävän tai uuden tapahtuman. Eli voitte ottaa noista 3:sta 1:n, 2:n tai vaikka 3:n aiheeksi. Eli voitte keksiä uuden paikan, uuden tehtävän tai uuden tapahtuman. Jos keksitte kaikkiin 3:meen jotakin niin teillä on enemmän mahdollisuutta voittaa. Kirjoittakaa ideanne kommentteihin. : )

6 kommenttia:

  1. Moi!

    Voitko mennä osallistuu mun blogin piirustus kilpailuun?! Lue lisää tietoa mun blogissa mitä siin pitäis piirtää!!!!! Toivottavasti osallistut mun muutenkin kopsaa tää http://mussukkinblogi.blogspot.com/2010/11/piirustus-kilpailu-ensimmaista.html#comments

    linkki niin pääset osallistuu ja kattoo mihin sähköpostiin lähetät sen piirustuksen!!!! Odotan innolla!

    VastaaPoista
  2. no tehtävä sellanen et pitä kerto totus et juku poika rakasta tyttöpanda ja mutta sil tyttöpandalla on jo poikaystävä ni sen pitäs kerto nille totus ettei ne suttuis

    VastaaPoista
  3. millo se kisa päätty
    ja voikko kirjotella sinne blogini ja poista ne videot kun kamuni ja minä yritetti tehä mut epä onnistuttii

    VastaaPoista
  4. No mä ajattelin keksiä tapahtuman:
    Panfun tulivuoren laava on kadonnut!
    Sinun täytyy mennä tapaamaan Mannya.Hän kertoo että ei mahda asialle mitään.Sitten hän käskee mennä kysymään Kamarialta.Kamaria sanoo,että tarvitsee muutaman aineksen taikajuomaansa.
    Sinun täytyy mennä etsimään lasillinen kuumaa vettä,muutama jääpala ja punaista vesiväriä.

    Kamaria käskee tulla seuraavana päivänä takaisin.

    Kamarian taikajuoma on valmis.Sinun täytyy hakea kourallinen lehtiä viidakosta ja asettaa ne tulivuorelle siihen missä laava ennen oli.Sitten kaada aine lehtien päälle.Pian laava alkaa taas virrata!

    Terveisin ystäväsi PP

    VastaaPoista
  5. Moi, osallistun.
    Sellainen paikka että kun pääsee POIKANI ON PIRAATTI tehtävän niin niillä kalastajan antamilla avaimilla voisi ajaa sinne saarelle sillä veneellä (niinkuin voikin) ja voisi mennä sen kalastajan OMAN PURJELAIVAN sisälle. :)

    VastaaPoista
  6. Moi devi! täs on panfun uus paikka. puisto. puistossa olisi kikkuja sellanen pyörivä hommeli ja hiekkalaatikko sekä sellanen kiva omena peli. siinä pelis pitäis kerätä omenoita. : )
    ps. tulkaa käymään blogissani.

    VastaaPoista