Lukijat

maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!

Moi kaikki! Ja hyvää Ystävänpäivää! Ja anteeksi kun en ole kirjoitellut pitkään aikaan. On ollut niin monia muita juttuja eikä ole oikein ollut aikaa kirjoitella blogia. Minulla on nyt hyviä ja huonoja uutisia. Haluatteko kuulla hyvät vai pahat uutiset ensin? No, minä kerron vaikka huonot ensi.
1. Evron on tullut Panfuun.
2. Evron on saanut Panfun yhdistymään ikiajoiksi.
3. Kirjoita tästä lähtien blogiani jokin 1-2 viikon välein, kun jää aikaa siihen.

Sitten hyvät uutiset:
1. Panfu on täyttänyt 1 vuotta!
2. Panfussa on Ystävänpäivärunokisa. (Ei voi osallistua enään)
3. Paul on turvassa omassa huoneessaan.
4. Panfuun on tullut uusia vaatteita.
5. Oscar-delfiini jää Panfuun.
6. Oscarilta saa joka päivä 100 pandakolikkoa.

Huh! Onneksi hyviä uutisia oli enemmän. Mutta kuten tuossa jo sanoin, niin kirjoitan blogia 1-2 viikon välein kun jää aikaa. No, kuitenkin tässä pari kuvaa Panfun menneiltä vuosilta:















Ensin perjantaina 12 helmikuuta 2010 Panfu tuli suomeen, sitten Krucio tuli Panfuun, Max meni Afrikan jalkapalloturnaukseen ja Ella piti syntymäpäivänsä. Kaupunki meni remonttiin ja Krucio saatiin muutettua pikku Paul the kidiksi. sitten joulukuussa Lili tarvitsi villaa joulusukkiin ja piti mennä kerimään lammas. Sitten myös joulukuussa tuli joulukalenteri josta saatiin joka päivä lahja. Sitä enne oli elokuvajuhlat ja Halloween-juhlat. Sitäkin ennen Ribby lähti siskonsa luokse Japaniin. (Klikatkaa kuvaan niin saatte sitä isommaksi) Sitten oli monia kilpailuja esim. Panfun kehumiskisa ja asukisa joka taisi olla jännittävin sillä voittajien asut laitettiin kuvastoon! No, siinä oli sitten suurin osa viime vuoden jännittävimmistä Panfu-uutisista/tapahtumista.
Tassuittain devi
Ja hyvää Ystävänpäivää! ♥

3 kommenttia:

  1. Hei Tillervo! Tämä viikko on kulunut siivillä mutta on vielä aikaa! Kutsu ystäväsi kirjoittelemaan runoja ja osallistumaan tapahtumiin. Remember Friend!-teemaviikkoa on vain 1 päivä jäljellä!!! Nyt nopsasti Helppis-Pandat- ja Pandakirjasivuille.
    ___________________________
    voit poistaa tän jos haluut, mutta lue ees tää

    VastaaPoista
  2. Sasse, tää on devin blogi, ei Tillervon. xD Muttamutta, devi, miks et postaile??

    VastaaPoista
  3. On ollu kiireitä niin ei ole ehtinyt :(

    VastaaPoista